JJ Nitro

Kezdölap arrow Rólunk
2018. január 24.
Cégtörténet PDF E-mail

 

Üdvözli Önt az E és K Bt.

 

Cégünket 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Az E és K Bt. fő tevékenységi köre kezdetben mezőgazdasági termékek kiskereskedelmére, a településen egyedülállóan nagy mennyiségben terménydarálásra, valamint sertések részére takarmánykeverék gyártására terjedt ki.

A ’98-as év az új lehetőségek kezdetét jelentette. Több nagyobb beruházással fejlesztettünk. Említésre méltó a nagyobb áruforgalomból kialakult nagykereskedelem felvétele, valamint az ehhez szükséges szállító járművek vásárlása.  

A dinamikus fejlődésnek köszönhetően több takarmányboltnak illetve nagyobb állattenyésztési telepnek szállítunk.

 10 éve fő tevékenységi körünk a Purina termékek kizárólagos forgalmazása. Jelen vagyunk: Fábiánsebestyénen, Eperjesen, Nagytőkén, Szentesen, Csongrádon, Bokroson, Felgyőn, Csanyteleken, Tömörkényen, Bakson, Ópusztaszeren, Kisteleken, Kömpöcön valamint Balástyán.

A fejlődés magával hozta a technika modernizálását is. A telephelyünkön az anyagmozgatást egy 1,5t-ás targoncával végezzük. Raktárainkban és silóinkban 100 tonna szemes terményt tudunk tárolni, valamint a zsákos takarmányok részére a 44 tonna befogadóképességű rakatárunk áll rendelkezésre. A pontosság jegyében digitális mérleggel szolgáljuk ki vásárlóinkat. A raktáron lévő készletet pedig számítógépes rendszer figyeli. 

Az idős és az elfoglalt vásárlók kényelmét szolgálja mobil tevékenységünk, mely révén házhoz szállítjuk a takarmányt, még a legkisebb tételt is.

Üzleteinkben megtalálhatók a legjobb minőségű kutya és macska eledelek, valamint a tartáshoz szükséges kiegészítők, illetve horgászoknak és a lótartással foglalkozóknak mindenféle felszerelés.

A sokrétű szolgáltatást a palackos gáz csere, a cement és mész, valamint a homokfutó quadok forgalmazása színesíti.    

Az üzletet az összhang és a minőség lendíti tovább!